Over ons

In april 1999 zitten Marc Wever en Wim Willems voor een Scoutingactiviteit in de Belgische Ardennen. De eerste gedachten ontstaan om kano's te gaan verhuren op het Apeldoorns Kanaal.

Medio augustus 1999 is het een feit en liggen de eerste kano's op het Apeldoorns Kanaal. Nu vanaf de lokatie in Apeldoorn. Elk weekend staan we met een tipi centraal in het centrum van Apeldoorn

In 2002 besluit Indiana Canoe Adventure tot de overname van Benelux Kanoverhuur uit Uden. Een verdubbeling van capaciteit doet wederom het bedrijf flink groeien.

Met de kennis van Marc en Wim in de buitensport, doordat zij jaren werkzaam zijn en geinspireerd door de Alpen, besluiten ze hun arrangementen langzaam aan uit te breiden. Een keuze die geen windeieren legt.

Vanuit een strategisch positie wordt uiteindelijk in 2003 contact gezocht met Restaurant Tojaco om tot een samenwerking te komen. In de loop van de jaren worden het aantal arrangementen uitgebreid en kunnen op maat programma's worden aangeboden.

In 2006 wordt de naam aangepast naar Indiana Outdoor Adventure en start er een evenementenburo onder de naam STAP en worden een groot aantal arrangementen omgezet naar het label Kids Action. Hiermee proberen we onze diensten nog beter aan te kunnen bieden naar de jeugd.